Nieuwe ontwikkelingen

[av_image src=’https://www.maartenbosman.nl/wp-content/uploads/2014/09/MSF9469.jpg’ attachment=’374′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[av_textblock size=’12’ font_color=” color=”]

Advies bij stedelijke ontwikkeling

U staat voor de uitdaging om een gebied te (her)ontwikkelen. Als gemeente, ontwikkelaar, woningcorporatie of ondernemer. Een klein stukje wereld gaat u nieuwe betekenis geven. Een heldere visie moet een plan worden. Bestaande regels moeten worden aangepast.  En wat vinden de omwonenden er eigenlijk van? En een plan wordt werkelijkheid.

Met mijn kennis en ervaring kan ik daarbij veel voor u betekenen. Ik ga u helpen betere projecten beter te realiseren. Van visie op landsdelig niveau tot de ontwikkeling van kleine inbreidingslocaties, en van regionale programmavraagstukken tot het inpassen van spoortunnels. U mag van mij  expertise verwachten op het gebied van ruimtelijke vraagstukken, mobiliteit, participatieprocessen. Een visie. Ideeën. Maatschappelijk bewustzijn. En uiteindelijk een concreet plan dat draagvlak heeft.

Zullen we kennismaken?
[/av_textblock]